Sosyal Medya

Cansuyu Ankara Temsilcisi Mehmet Savaş’ın Acı Günü

Cansuyu Ankara Temsilcisi Mehmet Savaş’ın Acı Günü..... Cansuyu Ankara Temsilcisi Mehmet Savaş’ın kardeşi hayatını kaybetti. Yunus Savaş; 1992 Çelikhan doğumluydu. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu, Anadolu Gençlik Derneği Üniversite Komisyonunda çeşitli birimlerde görev yaptı. Saadet Partisi Malatya Gençlik Kolları Başkanlığı görevinde bulunan Savaş, Partisi tarafından 27. dönem Malatya 3. sıra milletvekili aday gösterildi.


 
15 Temmuz Perşembe günü hayatını kaybeden Yunus Savaş, Cansuyu Derneği, Milli Gençlik Vakfı, Anadolu Gençlik Derneği ve Saadet Partisinin önde gelen isimlerinin paylaştığı taziye mesajlarıyla ağabeyi Cansuyu Ankara Temsilcisi Mehmet Savaş’ın ve Savaş ailesinin acısı paylaşıldı.
 
İlyas Tongüç / Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı

 
Kıymetli Kardeşim Mehmet Savaş’ın Biraderi Muvahhid,Mücahit,Yunus Savaş kardeşimizin vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim.Rabbim Rahmet etsin Ailesine,#Malatya teşkilat mensuplarımıza Ve Camiamıza başsağlığı dilerim.Makamı Âli Mekanı Cennet olsun.
 

 
Eyüp Beyhan
 
Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ankara Temsilcisi Hemşerim, dostum Mehmet Savaş Bey'in kardeşi Yunus Savaş kardeşimizin vefatını derin bir teessürle öğrendim. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Yakınlarının ve ailesinin başı sağolsun @MehmetSavas06 @CansuyuDernegi

 
 
Salih Turhan / AGD – MGV Genel Başkanı

 
Dava kardeşim, yol arkadaşım Mehmet Savaş Bey'in kardeşi İstanbul eski üniversite başkanlarımızdan Yunus Savaş kardeşimiz vefat etti. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Camiamızın ve ailesinin başı sağolsun.
 

 
İsmail Mansur Özdemir
 
ALLAHU EKBER.. Dava kardeşimiz gül yüzlü mücahidimiz, Mehmet Savaş kardeşimizin kardeşi YUNUS SAVAŞ kardeşimiz Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Ailesi başta MGV&AGD,TDV,SP ve kardeşlerimizin başı sağolsun. Rabbimin gufran ve rahmetine teslim ediyoruz. Rabbim cennetinde ağırlasın.

 
 
Abdulkadir Karaduman / Saadet Partisi Konya Milletvekili

 
Önceki dönem Malatya Gençlik Kolları İl Başkanımız, Kardeşimiz Yunus Savaş hakkın rahmetine
kavuştu. Camiamıza ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Kalbinin güzelliğine şahidiz kardeşim. Rabbim seni cennetinde ağırlasın.
 

 
Saadet Malatya
 
Önceki dönem Malatya Gençlik Kolları İl Başkanımız, Kardeşimiz Yunus Savaş hakkın rahmetine kavuştu. Camiamıza ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

 
 
Celaleddin Duran

 
Yiğit, pak, temiz mucahit bir kardeşimiz Mehmet Savaş kardeşimin yiğit mücahit kardeşi Yunus Savaş kardeşimiz hakkın rahmetine kavuştu. Rabbim mekanını cennet eylesin. Rabbim sabırlar versin. @MehmetSavas06
 

 
Cansuyu Derneği
 
Gönüllümüz Yunus Savaş hakkın rahmetine kavuşmuştur. Yüreğinde mazlumlar için, yeni bir dünya için, davası için heyecan ve gayreti hiç eksilmeyen yiğit kardeşimizin mekanının cennet olmasını Rabbimizden diliyor; ailesine, sevenlerine, camiamıza sabırlar diliyoruz.

 
 
Ersan Bilgin / Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı

 
Saadet Partisi Malatya Eski İl Gençlik Bşk’nı, mücahid Yunus Savaş Kardeşim’e Yüce Allah’tan rahmet ve mağfiret, ailelerine ve yakınlarına sabır niyaz ediyorum. Mekanları cennet olsun.