Sosyal Medya

Min-Jae Kim Kimdir? Min-Jae Kim Fenerbahçe

Min-Jae Kim Kimdir? Min-Jae Kim Fenerbahçe.... Süper Lig'de transfer sezonunu hareketli geçiren Fenerbahçe'de yeni isim gündemde. BJ Guoan Kulübü’nde forma giyen Koreli futbolcu Min-Jae Kim ile görüşmelere başladığını duyuran Fenerbahçe oyuncuyu İstanbul'a getiriyor. Merak edilen oyunculardan olan Min-Jae Kim araştırılıyor. Min-Jae Kim kimdir? Kaç yaşında?


 

Min-jae Kim, 15 Kasım 1996'da Güney Kore'nin Tongyeong şehrinde dünyaya geldi. Futbol hayatına Suwon'da başlayan Min-jae Kim, 2016'da Yonsei'ye transfer oldu. Yonsei'nin ardından ülkesinin takımlarından olan Gyeongju'ya imza atan stoper oyuncusu, 1 sezon sonra Jeonbuk Hyundai Motors'un yolunu tuttu ve burada büyük bir çıkış yakaladı.

2 sezonda 60 maça çıkan ve Güney Kore A Milli Takım forması giymeye başlayan 24 yaşındaki stoper, Avrupa ekiplerinin de dikkatini çekti.
 
İstediği teklifleri alamayan Koreli, Ocak 2019'da 5.25 milyon Euro bonservis bedeliyle Çin ekibi Beijing Guoan'a transfer oldu. Çin'de toplam 59 maça çıkan 24 yaşındaki oyuncu, gol ve asist katkı sağlayamadı.

 
31 Aralık 2021'e kadar Beijing Guoan'la sözleşmesi bulunan Min-jae Kim'in ismi Galatasaray ve Porto ile de anılıyordu. Tottenham'da görev yaptığı sürede Jose Mourinho'nun Kim Jae Min'i takımda görmek istediği fakat o dönem Beijing Guoan'ın satmak istemediği 1.90 boyundaki Min-jae Kim, 2020 yılında Juventus scout ekibinin de dikkatini çekmişti.