Sosyal Medya

Adana Demirspor Beşiktaş Maçı Neden Başlamadı?

Adana Demirspor Beşiktaş Maçı Neden Başlamadı?.... Süper Lig'in yeni ekibi Adana Demirspor ile geçtiğimiz sezonun şampiyonu Beşiktaş, Adana'da hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Maçın başlama saati 21:00 olarak ilan edilmişti. Ancak saat 21:00 itibari ile maç başlamadı. Birçok kişi tarafından heyecanla beklenen karşılaşmanın neden başlamadığı merak ediliyor.


 

Geçtiğimiz sezonu çifte kupa ile tamamlayan Beşiktaş yeni sezon hazırlıkları kapsamında bu akşam Süper Lig'in yeni temsilcilerinden ve yaptığı flaş transferler ile adından söz ettiren Adana Demirspor ile Yeni Adana Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Beşiktaş yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala takımın son durumunu ve takıma yeni katılan isimlerin sahadaki uyumunu görme fırsatı yakalayacak.

Adana Demirspor-Beşiktaş maçı bu akşam saat 21:00'de başlaması beklenen mücadele A Spor tarafından yapılan bilgilendirme ile 21:30'da başlayacak açıklamasında bulunuldu. Yeni Adana Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele A Spor ekranından naklen ve şifresiz olarak ekrana gelecek.

İLK 11'LER 
Adana Demirspor'un 11'i: Ferhat, Svensson, Rassoul, Tayyip, Kaan, Sinan, Gökhan İnler, Belhanda, Akintola, Dibba, Balotelli

 
Beşiktaş'ın 11'i: Ersin, Rosier, Vida, Necip, N'Sakala, Josef, Mehmet Topal, Atiba, Gökhan Töre, Nkoudou, Güven