Sosyal Medya

Whatsapp Web yeni güncellemesine kavuştu!

Whatsapp Web yeni güncellemesine kavuştu!.... WhatsApp, bugün itibarı ile mobil versiyonda olan bir özelliği WhatsApp Web için kullanıma sundu.


 
Dünya genelinde milyarı aşan kullanıcı sayısı ile en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, mobil sürümlerinde fotoğraf düzenlemek için sunduğu bazı seçenekleri sonunda WhatsApp Web için de kullanıma açtı.
 
Whatsapp Web yeni güncellemesine kavuştu!

 
Birçoğumuz akıllı telefonlarımızda gerek iş hayatında, gerek eğlence amaçlı, gerek eş dost ile iletişim kurmak ve çeşitli paylaşımlarda bulunmak için WhatsApp uygulamasını kullanmaktayız. Dolayısı ile WhatsApp'ın mobil sürümünde uzun yıllardır fotoğraf düzenlemek için bazı seçenekler sunduğunu biliyoruz. Örneğin bu fotoğrafları kırpabiliyor, üzerine yazı yazabiliyor ya da emojiler ekleyerek zenginleştirebiliyoruz.
 
Whatsapp Web kullanıcılarının bildiği üzere, bu özellik WhatsApp'ın masaüstü sürümünde mevcut değildi. Ancak WhatsApp sonunda Whatsapp Web sürümü için de fotoğraf düzenlemenize imkan sunan bu özelliği aktif hale getirdiğini duyurdu. Tahmin edeceğiniz üzere WhatsApp Web özellikle de iş hayatındaki kişiler tarafından oldukça yoğun bir şekilde kullanılıyor. Özellikle de pandemi sonrası kısıtlamaların gelmesi ile evden çalışmak zorunda olan kişiler, WhatsApp Web uygulamasını bilgisayarlarına indirdiğinden WhatsApp Web kullanımı önemli ölçüde artmıştı. Dolayısı ile mobilde yer alan bu özelliklerin WhatsApp'ın masaüstü sürümü olan WhatsApp Web'e entegre edilmesi kullanıcı memnuniyetinin artmasına katkı sağlayacaktır.

 
Ayıca belirtmeliyiz ki bu güncelleme ile birlikte kullanıma sunulacak olan bu yeni özelliğin tüm kullanıcılara ulaşması biraz zaman alacak gibi görünüyor.